WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Afsluiting seizoen 2016-2017

eindejaar_toernooi_1

Het seizoen zit er alweer bijna op.

Traditioneel sluiten we het natuurlijk af met een mix-toernooi gevolgd door de fameuze BBQ.
Dit alles vindt plaats op zondag middag 11 juni. Dus reserveer een tijdslot van 12.00 - ca 20.00 uur in je agenda.

13.00 - 16.00 uur           Toernooi
17.00 - ca 20.00 uur     Beachparty - BBQ

De bijdrage die gevraagd wordt voor de BBQ is €10,-

Geef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor meer info klik hier

 

PostHeaderIcon Trajanum Tournament - 1 juli

Beste Trajani en andere basketbal liefhebbers,

Het leukste basketbal toernooi des vaderlands komt er weer aan. Zaterdag 1 juli is het zo ver: het jaarlijkse Trajanum Tournament!

Basketballen, barbecueën en feest vieren, wie wil dat nou niet? Zaterdag 1 juli houdt basketbalclub NSBV Trajanum het Trajanum Tournament 2017. Tijdens deze dag zullen teams uit de hele regio het tegen elkaar opnemen in een 5 vs 5 toernooi met mixed-teams, dus zowel heren als dames. Afgelopen jaren waren, mede omdat er iedere editie een ander thema centraal stond, een groot succes. Dat zal dit jaar bij de 7e editie ook niet anders zijn met het thema Fluor Fetisj! Dus trek je felgroene, neonpaarse of glow-in-the-dark-gele kleding uit de kast en laat jezelf zien zowel in als naast het veld!

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Seizoen START toernooi 2017 - 2+3 september

Beste basketballvrienden en -vriendinnen!

Nog volop bezig met het afwerken van het seizoen 2016-2017 waar nog diverse finales, playoffs en NK's gespeeld moeten worden, denken wij al weer aan de voorbereidingen op het seizoen 2017-2018. Maar nu het seizoen 2016-2017 ten einde gaat lopen en de trainingen vroegtijdig gaan stoppen bij veel verenigingen komen wij nu met deze uitnodiging.

Natuurlijk verloopt een voorbereiding niet altijd naar wens en zoeken trainers en coaches hun heil in oefenwedstrijden om te zien waar nog werk ligt voor de trainingen. Wij, Basketball Events Organisation, willen u hierbij graag van dienst zijn en u op weg helpen.

In het weekeinde van 2 en 3 september 2017 zullen wij het inmiddels vertrouwde en hoog aangeschreven SEIZOEN START-toernooi 2017, de grootste in zijn soort, gaan organiseren. Hierbij krijgt u tijdens 4 á 5 oefenwedstrijden de gelegenheid de "foutjes" in uw team te ontdekken voordat de competities weer gaan beginnen.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Contributie 2017-2018

Afgelopen ALV heeft de penningmeester de cijfers over het seizoen 2015-2016 gepresenteerd middels het laten zien van de Balans en de Baten en Lasten rekening over 2015-2016.

Hieruit kwam o.a. naar voren dat we financieel een heel goed seizoen hebben gedraaid. Omdat we een goede buffer hebben om eventuele mindere tijden op te vangen is er door het bestuur besloten tot een contributieverlaging. Er is gekozen om de contributies ruim 3% te verlagen. Bijgevoegd vind je de nieuwe contributie voor het seizoen 2017-2018. Ook wordt een deel gebruikt voor het vervangen van de oude basketballen en andere materialen. Het vervangen van de ballen is afgelopen seizoen al ingezet en zal komend jaar een vervolg krijgen. Verder is er afgesproken dat we de trainer/coachvergoeding opschroeven om het harde werken van deze vrijwilligers extra te belonen.

Met vriendelijke groet,
Jan Buster jr. ; Penningmeester

Laatst aangepast (zondag, 07 mei 2017 10:25)

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Eredivisie Basketball lonkt voor TBG Dragons

logo_tbg dragons

Gelderse club krijgt de mogelijkheid volgend seizoen uit te komen in de heren eredivisie

Het is altijd al één van de doelstellingen geweest voor basketballclub TBG Dragons; een bekroning voor alle jeugdtalenten van Gelderland door deelname op het hoogste niveau voor senioren. Het is het allerlaatste stapje wat nog gezet moet worden en volgend jaar heeft de vereniging de mogelijkheid om sportief deze stap te zetten.

“Met toetreding tot de Dutch Basketball League (eredivisie basketball ) kunnen we onze talenten ook het laatste stapje in hun ontwikkeling als topbasketballer bieden” zegt Raul van Loon, verantwoordelijk voor het technisch beleid van de club.

“Maar deelname aan de eredivisie neemt ook extra kosten met zich mee en die willen we niet ten laste brengen van de huidige jeugdleden. Dus moeten we kijken naar extra inkomsten de komende maanden om onze inschrijving in de Dutch Basketball League definitief te maken”.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Gevraagd duwers voor rolstoelers

Uniek Wandelen is een platform dat meer mensen met een (verstandelijke) beperking structureel deel wil laten nemen aan wandelactiviteiten. Wandelen is gezond, geeft plezier, vergroot de eigenwaarde en sociale contacten en draagt bij aan integratie. De wandelingen zelf worden georganiseerd en begeleid door vrijwilligers, zorginstellingen, sport- en wandelverenigingen en / of woongroepen. Het Uniek Wandelen platform regio Nijmegen ondersteund waar nodig en maakt uitwisseling van initiatieven, kennis en ervaring op wandelgebied mogelijk.

Momenteel lopen er ook contacten binnen de Driestroom en wel locatie Danielsweg. Zij kwamen onlangs met de vraag of er ook duwers voor meervoudig gehandicapte rolstoelers geleverd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 5-8 bewoners per keer. Het zijn bewoners die anders niet de deur uit komen. De wandelactiviteit zou dan kunnen bestaan uit een rondje Goffertpark (5 a 6 kilometer).

Nu zou het geweldig zijn wanneer jullie binnen de vereniging een team (of minimaal 5 personen) enthousiast kunnen krijgen om dit 1 of 2 keer per jaar op te pakken.

Mocht hier interesse in bestaan neem dan contact op met Wesley Deenen email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of tel. 06  25689929.. Hij brengt jullie in contact met de contactpersoon Uniek Wandelen regio Nijmegen.

Laatst aangepast (zaterdag, 20 mei 2017 21:35)

 

PostHeaderIcon Nieuwsbrief 5 is uit

nieuwsbrief

Nieuwsbrief 5 is uit.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

 

PostHeaderIcon Kampioenschap U16

Het U16 teawildcats_logo_twm onder leiding van Remco en Leon heeft met nog 3 wedstrijden te spelen een voorsprong van 6 punten op de volger Hanze Stars. Dus er hoeft nog maar 1 wedstrijd gewonnen te worden om kampioen te worden.

1e mogelijkheid:   Zaterdag 25 maart bij de uit-wedstrijd tegen Arnhem Eagles   13.00 uur
2e mogelijkheid:   Zaterdag 1 april bij de thuis-wedstrijd tegen Hanze Stars          13.00 uur
3e mogelijkheid:  Zaterdag 8 april bij de uit-wedstrijd tegen Dedein      12.30 uur

Wij gaan ervan uit dat U16 nu ze zover zijn geen punten gaat verliezen en dus zaterdag 25 maart het kampioenschap binnenhaalt.

Op zaterdag 1 april zijn we kampioen of worden we kampioen. Dus komt allen naar U16 om het kampioenschap gezamenlijk te vieren.

 

PostHeaderIcon Toernooien DAS Delft 25 en 26 mei

DAS Delft Hemelvaartstoernooi (25 en 26 mei 2017)

Het toernooi is verdeeld in 3 rondes (dagdelen) per dag.

(M = mannen/jongens , V = vrouwen/meisjes).  Voor de flyer klik hier

Op donderdag 24 mei 2017 (Hemelvaartsdag):

Ronde 1            9:30 tot 13:00                       U10 (2 poules) en U12 (2 poules)

Ronde 2          13:30 tot 17:00                       MU16 (2 poules) en VU16 (1 poule)

Ronde 3          17:30 tot 21:00                       MU22 en Heren Senioren (afh. van inschrijving 1 of 2 poules)

 

Op vrijdag 25 mei 2017:

Ronde 1            9:30 tot 13:00                       MU14 (2 poules) en VU14 (1 poule)

Ronde 2          13:30 tot 17:00                       MU18 (2 poules) en VU18 (1 poule)

Ronde 3          17:30 tot 21:00                       MU20 (2 poules) en Dames Senioren (1 poule)

 

Lees meer...

 

PostHeaderIcon 11e Amical Toernooi 10 en 11 juni

Basketballvereniging Amical in Enschede organiseert het 11e Amicaltoernooi.
Tijd: zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 (voor U12-teams alleen op zaterdag)
Plaats: Diekmanhal Enschede

Voor meer informatie over teams, aantal wedstrijden, aanmelden, kosten etc. klik hier.

 
Agenda
Geen evenementen
GCA Online

Help Wildcats en koop
Grote Club Actie loten online.
Klik hiervoor op logo.
logo_gca

Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner