WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon SFT-schema + Standen op website

De website is voor een groot deel bijgewerkt.

Het Speel- Fluit- Tafel schema is weer te openen via het SFT logo aan de linkerkant

Van alle teams zijn nu de wedstrijden en standen zichtbaar

 

PostHeaderIcon Nieuwe App voor leden / ouders / verzorgers/ vrijwilligers/ etc

Belangrijk voor Leden, Ouders, Verzorgers en zij die Wildcats willen volgen.

Kort geleden is er een nieuw App voor de NBB in de App-store geplaatst Je kunt hiervoor de link op de volgende pagina gebruiken: https://www.sportlink.nl/basketball-nl/

Bij het aanmelden is het belangrijk dat je het email adres gebruik dat bekend is bij Wildcats. Dit om de juiste gegevens van jou als lid weer te geven.

Leden kunnen de App (mobiel) voor zowel Android als IOS downloaden uit de App-store (Basketball-nl).
Leden zonder e-mail adres bekend bij Wildcats (en dus in Sportlink Club) kunnen de App enkel als toeschouwer gebruiken.
Jou email adres is dus belangrijk, zorg dat de ledenadministratie het juiste emailadres heeft!

In het support center van Sportlink zijn veel handleidingen te vinden hoe om te gaan met de App: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

Laatst aangepast (maandag, 04 september 2017 21:07)

 

PostHeaderIcon Nieuwsbrief 2017/2018 nr 1

nieuwsbriefDe eerste nieuwsbrief van seizoen 2017-2018 is uit.

Alle leden waarvan een e-mail adres bekend is, hebben deze ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, stuur dan een email met jou email adres naar de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor de nieuwsbrief klik hier of op het plaatje

 

PostHeaderIcon Wildcats in wijkkrant "Lindenholt Leeft"

In wijkkrant "Lindenholt Leeft" is een grote pagina ingericht omtrent het 25 jarig bestaan van Wildcats. Wil je dit stuk lezen klik dan hier.

 

PostHeaderIcon Sport met grenzen, Vlaggensysteem

20170628_sport_met_grenzenAfgelopen woensdag zaten bestuur en trainers bij elkaar om deel te nemen aan de interactieve bijeenkomst die verzorgd werd door Pushpa Hoppener, een van de vertrouwenspersonen bij Wildcats. Pushpa gaf op een open en plezierige wijze uitleg over het Vlaggensysteem: Een methodiek om seksueel gedrag te duiden en er op te reageren. Tevens een hulpmiddel om in gesprek te gaan over seksueel gedrag. Belangrijk is dat het in het beleid van de vereniging wordt opgenomen en zodoende een preventieve werking kan hebben.

Het aanwezige kader heeft handvatten meegekregen om op de juiste wijze om te kunnen gaan met het grensover schrijdende gedrag. De kleuren van de vlaggen geven uiteindelijk de ernst van het gedrag; in welke mate is er sprake van grensoverschrijdend seksueel gedrag en hoe ga je er mee om.

Na de theoretische uitleg en de levendige discussie zijn bestuur en trainers aan de slag gegaan met verschillende cases.

We kunnen terugkijken op een waardevolle avond waarop het aanwezige kader weer extra bagage heeft meegekregen om sporters te kunnen begeleiden binnen een plezierige en veilige omgeving.

 

PostHeaderIcon Contributie 2017-2018

Afgelopen ALV heeft de penningmeester de cijfers over het seizoen 2015-2016 gepresenteerd middels het laten zien van de Balans en de Baten en Lasten rekening over 2015-2016.

Hieruit kwam o.a. naar voren dat we financieel een heel goed seizoen hebben gedraaid. Omdat we een goede buffer hebben om eventuele mindere tijden op te vangen is er door het bestuur besloten tot een contributieverlaging. Er is gekozen om de contributies ruim 3% te verlagen. Bijgevoegd vind je de nieuwe contributie voor het seizoen 2017-2018. Ook wordt een deel gebruikt voor het vervangen van de oude basketballen en andere materialen. Het vervangen van de ballen is afgelopen seizoen al ingezet en zal komend jaar een vervolg krijgen. Verder is er afgesproken dat we de trainer/coachvergoeding opschroeven om het harde werken van deze vrijwilligers extra te belonen.

Met vriendelijke groet,
Jan Buster jr. ; Penningmeester

Laatst aangepast (zondag, 07 mei 2017 10:25)

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Echte basketballers beheersen de regels!

Echte basketballers beheersen de regels!

 Hoe zou het er op de weg aan toe gaan, als de deelnemers aan het verkeer de geldende verkeersregels niet kennen? Dan zou het ongetwijfeld een chaos worden. Hoe gaat het er op het basketbalveld aan toe als de deelnemers de spelregels niet (goed) kennen? Dan ontstaat er meer discussie tussen spelers, coaches, scheidsrechters, met als gevolg onvrede op en rond het veld.

Samen met verenigingen streeft de NBB naar een veilig sportklimaat, waarin gewenst gedrag wordt gestimuleerd en ongewenst gedrag wordt aangepakt. Hierin is onder andere aandacht voor het vergroten van spelregelkennis bij alle deelnemers aan het basketbalspelletje, maar ook het terugdringen van commentaar op de arbitrage. Een van de middelen om dit te bereiken is via de website Basketball Masterz. Vanaf 1 september 2015 is het voor spelers van 14 t/m 18 jaar mogelijk via deze website het spelregelbewijs te halen.

Laatst aangepast (zondag, 21 augustus 2016 11:47)

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Sponsorklik - gratis Wildcats sponsoren

Sponsor Wildcats gratis.
Grote kans dat jij binnenkort ook iets online koopt voor Sinterklaas.
Wist je dat je daarmee gratis Wildcats kunt sponsoren?
Door eerst naar www.sponsorkliks.com/partners.php?club=3257&fbs te gaan en vervolgens naar bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue of een van de andere ruim 250 winkels. Na jouw aankoopt ontvangt Wildcats een bedrag zonder dat jij iets meer betaalt.
Kleine moeite met groot effect.

Of klik op onderstaand logo, of gebruik logo aan de rechterzijde van de homepage.

sk_142_142

 

 
Agenda
Geen evenementen
GCA Online

Help Wildcats en koop
Grote Club Actie loten online.
Klik hiervoor op logo.
logo_gca

Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner