WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Gevraagd duwers voor rolstoelers

Uniek Wandelen is een platform dat meer mensen met een (verstandelijke) beperking structureel deel wil laten nemen aan wandelactiviteiten. Wandelen is gezond, geeft plezier, vergroot de eigenwaarde en sociale contacten en draagt bij aan integratie. De wandelingen zelf worden georganiseerd en begeleid door vrijwilligers, zorginstellingen, sport- en wandelverenigingen en / of woongroepen. Het Uniek Wandelen platform regio Nijmegen ondersteund waar nodig en maakt uitwisseling van initiatieven, kennis en ervaring op wandelgebied mogelijk.

Momenteel lopen er ook contacten binnen de Driestroom en wel locatie Danielsweg. Zij kwamen onlangs met de vraag of er ook duwers voor meervoudig gehandicapte rolstoelers geleverd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 5-8 bewoners per keer. Het zijn bewoners die anders niet de deur uit komen. De wandelactiviteit zou dan kunnen bestaan uit een rondje Goffertpark (5 a 6 kilometer).

Nu zou het geweldig zijn wanneer jullie binnen de vereniging een team (of minimaal 5 personen) enthousiast kunnen krijgen om dit 1 of 2 keer per jaar op te pakken.

Mocht hier interesse in bestaan neem dan contact op met Wesley Deenen email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of tel. 06  25689929.. Hij brengt jullie in contact met de contactpersoon Uniek Wandelen regio Nijmegen.

Laatst aangepast (zaterdag, 20 mei 2017 21:35)

 
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner