WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Eredivisie Basketball lonkt voor TBG Dragons

logo_tbg dragons

Gelderse club krijgt de mogelijkheid volgend seizoen uit te komen in de heren eredivisie

Het is altijd al één van de doelstellingen geweest voor basketballclub TBG Dragons; een bekroning voor alle jeugdtalenten van Gelderland door deelname op het hoogste niveau voor senioren. Het is het allerlaatste stapje wat nog gezet moet worden en volgend jaar heeft de vereniging de mogelijkheid om sportief deze stap te zetten.

“Met toetreding tot de Dutch Basketball League (eredivisie basketball ) kunnen we onze talenten ook het laatste stapje in hun ontwikkeling als topbasketballer bieden” zegt Raul van Loon, verantwoordelijk voor het technisch beleid van de club.

“Maar deelname aan de eredivisie neemt ook extra kosten met zich mee en die willen we niet ten laste brengen van de huidige jeugdleden. Dus moeten we kijken naar extra inkomsten de komende maanden om onze inschrijving in de Dutch Basketball League definitief te maken”.

Door voorverkoop van seizoenskaarten en de steun van alle basketballliefhebbers moet een terugkeer naar het hoogste niveau mogelijk zijn. We hebben nu een kans om dit voor onze talenten waar te maken en die pakken we met twee handen aan.  De komende tijd zal TBG Dragons verschillende acties kenbaar maken om alle basketbalfans in de provincie te mobiliseren en gezamenlijk te komen tot een succesvolle rentree.

Heb je ideeën en/of wil je graag helpen om deelname aan de Dutch Basketball League te realiseren? Neem contact op met Raul van Loon via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner