WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Seizoen START toernooi 2017 - 2+3 september

Beste basketballvrienden en -vriendinnen!

Nog volop bezig met het afwerken van het seizoen 2016-2017 waar nog diverse finales, playoffs en NK's gespeeld moeten worden, denken wij al weer aan de voorbereidingen op het seizoen 2017-2018. Maar nu het seizoen 2016-2017 ten einde gaat lopen en de trainingen vroegtijdig gaan stoppen bij veel verenigingen komen wij nu met deze uitnodiging.

Natuurlijk verloopt een voorbereiding niet altijd naar wens en zoeken trainers en coaches hun heil in oefenwedstrijden om te zien waar nog werk ligt voor de trainingen. Wij, Basketball Events Organisation, willen u hierbij graag van dienst zijn en u op weg helpen.

In het weekeinde van 2 en 3 september 2017 zullen wij het inmiddels vertrouwde en hoog aangeschreven SEIZOEN START-toernooi 2017, de grootste in zijn soort, gaan organiseren. Hierbij krijgt u tijdens 4 รก 5 oefenwedstrijden de gelegenheid de "foutjes" in uw team te ontdekken voordat de competities weer gaan beginnen.
Het toernooi wordt ook dit jaar weer gehouden in sporthal Zielhorst in Amersfoort, uitermate gunstig gelegen in het midden van het land en zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer dus voor iedereen!!

Wanneer u interesse heeft om met 1 of meerdere teams deel te komen, geven wij u het volgende advies mee: wacht nu niet tot het allerlaatste moment, want het aantal toernooien is al beperkt en wij hebben ook niet voor alle teams plaats....

Bijgaand sturen wij u de invitatie met daarbij een aanmeldingsformulier met daarop alle nodige informatie over de indeling van het weekeinde, de sterkte van de poules en de inschrijfgelden. Belangrijk is wel dat er via een speciale mailadres uw opgave in moet sturen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , ook al vaardigt u geen teams af. In ieder geval krijgt u van ons direct een reactie.

Wanneer u een afwijkende aanmelding wilt doen, geeft u dat even duidelijk aan met uw teamnaam of neem eerst contact met ons op.

In ieder geval hopen wij u te mogen begroeten tijdens ons toernooiweekeinde.

Met sportieve groeten,
Dirk Marchal
Basketball Events Organisation
+31 6 111 654 71

Voor meer algemene informatie klik hier.

Voor het inschrijfformulier klik hier.

 
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner