WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Toernooi 9 september - Gennep Cougars

Beste basketball vrienden,
Basketballvereniging Gennep Cougars houdt samen met het Duitse Sterkrade 69ers uit Oberhausen begin september voor het 5e jaar op rij een spectaculair seizoens-openingstoernooi!
Het altijd druk bezochte toernooi voor Heren én Dames Senioren wordt gehouden in sporthal Pica Mare te Gennep (NL) op zaterdag 9 september 2017 op onze vernieuwde FIBA-proof velden.

Er worden wederom diverse poules gemaakt (onder voorbehoud) op basis van de competitie indeling van 2017/2018, te weten:
- Tweede divisie (voor heren)
- 1e klasse (voor dames en heren)
- 2e klasse (voor dames en heren)
- 3e klasse (voor heren)
- 4e klasse (voor heren)
- Recreantenteams (voor heren en dames)
In de ochtend vanaf 11.00 uur spelen onder voorbehoud de tweede divisie- en eerste klasse-teams. Na deze poule, dus wat later in de middag, starten de andere poules.
Alle ingeschreven teams melden zich een half uur voorafgaand aan de eerste wedstrijd of tafel- danwel fluitbeurt bij de toernooileiding. De eindtijd van de laatste wedstrijden zal ongeveer 20.30u zijn.
Aansluitend vindt er een afterparty plaats in de kantine van de sporthal.

Het toernooischema met wedstrijden en speeltijden zal ongeveer een week voorafgaand aan het toernooi verstuurd worden naar de deelnemende teams.
We gaan de poules zo indelen dat er in dagdelen gebasketbald wordt. Dat houdt in dat je maar 4 tot 5 uur aanwezig hoeft te zijn en dat de pauzes hiermee verkort worden. Dit is een enorm voordeel voor iedereen!

De 5 tegen 5 wedstrijden worden gehouden op een heel speelveld. De normale spelregels zullen worden aangehouden. Er zijn professionele scheidsrechters aanwezig, teams krijgen echter ook tafelbeurten en scheidsrechterbeurten toebedeeld. EHBO is aanwezig. In de kantine kun je ook terecht voor versnaperingen zoals frites, salades e.d.

Daarnaast is het mogelijk om op een camping te verblijven zodat het ook interessant wordt voor teams die van verder weg moeten komen! De camping ligt in het verlengde van de straat waar de sporthal zich bevindt.
Voor reservering zie  http://www.looierheide.nl/

Inschrijfkosten en -regelement:
De inschrijfkosten bedragen per team € 40,-.
De inschrijving wordt definitief na ontvangst van de betaling. Deze kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL93RABO0116618183 t.n.v. Gennep Cougars o.v.v. Toernooi 9-9-2017 + teamnaam.
Binnen drie weken na inschrijving moet de betaling binnen zijn. Inschrijving definitief op volgorde van betaling. Hierna worden de clubs op de reservelijst benaderd voor deelname. Bij terugtrekking na 1 september 2017 wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald.

Aanmelding:
Er worden uitnodigingen naar clubs uit heel Nederland gestuurd. Dit betreffen dus vele teams! Als u uw team wilt aanmelden, vragen we u om dit z.s.m. te doen i.v.m. overboekingen.
Aanmelden kan via ons emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. hierbij dient u te vermelden:
- Naam vereniging
- Plaats vereniging (evt. land)
- Rayon & Klasse team
- Contactpersoon
- Telefoonnummer contactpersoon
- Email contactpersoon

We hopen jullie terug te zien op ons toernooi!

Sportieve groet,
de toernooicommissie van Gennep Cougars en Sterkrade 69ers
Richard Teunesen, Sander Artz en Dirk Kerkhoff

 
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner