WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Incasso contributie

euro-2Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

De NBB heeft besloten dat alle gegevens van onze leden voortaan niet meer in ISS worden bijgehouden omdat dit systeem flink is verouderd. Er is gekozen om met sportlink in zee te gaan. Grote sportbonden zoals voor het voetbal, atletiek, zwemmen, Judo en nog een aantal andere bonden zijn ons voor gegaan.

Wij hebben er als Wildcats voor gekozen om ook de boekhouding voortaan via sportlink te laten lopen. Zo'n overstap brengt altijd wat extra werkzaamheden met zicht mee. Het was al snel duidelijk dat we de automatisch incasso's later in het seizoen zouden doen. Door omstandigheden heb ik september niet meer gehaald maar gelukkig kan ik jullie mededelen dat de eerste periode eind oktober zal worden afgeschreven.

Natuurlijk betekent een nieuw facturatie programma ook weer kans op fouten. Ik raad eenieder dan ook aan om zijn/haar factuur goed na te kijken en bij fouten of bij twijfel even met mij contact op te nemen. Je kan een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. l of je kan bellen naar 06-22565868

Jan Buster jr.
Penningmeester

 
Terug
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner