WILDCATS NIJMEGEN

PostHeaderIcon Over Wildcats

Historie
Wildcats is een middelgrote basketballvereniging in Nijmegen, ontstaan in 1992 uit een fusie van de twee Nijmeegse verenigingen Cheetah en So What.

Teams
Op dit moment telt Wildcats ongeveer 250 leden. Deze leden zijn verdeeld over 12 competitie spelende teams en 2 recreantenteams.

Buiten twee recreantenteams en enkele jeugdteams in opbouw, nemen alle teams van Wildcats deel aan de wedstrijdcompetitie. Het niveau van de competitie varieert van regionaal tot en met landelijk.

Wildcats biedt leden de mogelijkheid om alleen trainend lid te zijn. Dat wil zeggen dat meegetraind wordt met een team dat wel competitie speelt.

Trainers bepalen samen met de Technische Commissie in welk team een lid gaat spelen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte en wensen van het betreffende lid.

Organisatie
Het bestuur van Wildcats bestaat uit vrijwilligers. Zij worden ondersteund door diverse commissies waarvan de leden eveneens vrijwilligers zijn. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal De Horstacker.

Laatst aangepast (maandag, 23 maart 2015 21:15)

 
Terug
Agenda
Geen evenementen
Facebook

Volg Wildcats ook via de Facebook groep.

fb-flogo-blue-broadcast-2

Sponsor Wildcats

Sponsor GRATIS Wildcats door aankopen te doen via onderstaande button.
sk_142_142

vsk2014

Wildcats STAR

wildcats-star_banner