• Zaterdagmiddag 14 september was het zover! Het U12 team speelt de 1e wedstrijd uit in Zevenaar tegen Basketiers.
  Na een maand met goede trainingen en voorbereidingen getroffen kan de wedstrijd beginnen. We speelden vandaag met 8 spelers en iedereen kon genoeg spelen.
  Na een goede, aangepaste warming up (vorige wedstrijd liep uit), konden we van start gaan. De 1e score werd meteen gemaakt vanuit onze kant. Na de 1e periode stond het 5-6. Heel tevreden en niks van te zeggen.
  Na de 2e periode kwamen we iets in achterstand met 15-6. Lastig om eigen mannetje te blijven verdedigen en tegenstander was sterker.
  Maar in het 2e kwart (3e & 4e periode) kwam hier een einde aan. We lieten zien dat we Wildcats / Wilde katten waren en hadden veel in huis. We kwamen goed terug, zelfs een periode gewonnen met 0-8. De vele vrije lay-ups raakten we en hielden het spel simpel. Dit bracht ons in de rust tot een tussenstand van 19-19.

  De 2e helft was het even wennen, energie vast blijven houden, van basket wisselen en na een pauze weer in de wedstrijd komen. We kwamen tot een achterstand en stonden niet meer tussen man en basket te verdedigen. Dit bracht ons een achterstand van niet meer dan 6 punten. Alsnog prima en goed bij te houden. Na het 3e kwart was de stand; 31-25. Er zaten mooie scores tussen, driepunters werden gescoord.
  Helaas lukt het 4e kwart niet meer tot veel scores te komen en hebben we verloren met 41-32.
  Maar …; we beginnen de 1e wedstrijd met de topscore waar we vorig jaar mee geëindigd zijn, dus prestatie waard!!!
  Beloofd een mooi seizoen te worden.
  Het was een zeer sportieve wedstrijd, leuk spel om tegen elkaar te spelen!

  Op naar de volgende wedstrijd, zaterdag 21 september 12.15 uur in Arnhem