• Daar gingen we dan naar Tilburg, vol goede moed tegen de nummer 4 van de competitie High Five X10.
    Wat een groot sportgebouw was het, daarbij valt sporthal ‘de Horstacker’ in het niet. Maar dat zo een grote sporthal ook niet alles is, bleek als snel, de basket kon niet veilig op de plek gehangen worden, hierdoor was de wedstrijd bijna afgelast. Gelukkig kwam er een alternatief, waardoor de wedstrijd in ieder geval door kon gaan. Al was de reserve basket verre van optimaal.
    Tijn opende de score waarna vervolgens High Five op een voorsprong komt in de eerste helft van eerste periode, Robin zorgt dat we de eerste spannende periode met een 5-6 voorsprong afsluiten. In de tweede periode valt Dylan op de grond, maar weet de bal in zijn bezit te houden en te scoren. Door weer een score van Robin wordt de 2de periode afgesloten met 6-10. In de 3de periode wordt er meer samen gespeeld, High five komt weinig aan bod. Tijn, Maxim en Emir scoren en zorgen dat deze periode met 6-18 wordt afgesloten. In de 4de periode scoort Tijn met een mooie onderschepping maar heeft High Five gelijk een antwoord door ook te scoren. Tijn is de enige die deze periode scoort en brengt de score op 10-24. In de 5de periode scoort Emir binnen 15 seconden, het is een periode waarin totaal 7 keer gescoord wordt door beide teams, steeds wordt er om en om gescoord, 14-32 is het aan het einde van deze periode. In de 6de periode scoort Robin de enige 3 punter van de wedstrijd, high five komt niet aan de bal. In de 7de periode is de verdediging van de Wildcats nergens te bekennen high five scoort 5 keer. Het brengt de spanning weer wat terug in de wedstrijd. In de 8ste periode doorbreekt Dylan de scorereeks van de high Five. Balbezit is duidelijk voor de Wildcats deze laatste periode, er worden ontzettend veel doelpogingen gedaan door Lisa, Maxim, Robin en Dylan, maar de bal gaat er meer niet in! Maar de aanhouder wint en uiteindelijk scoren Robin, Dylan en Maxim toch nog en hiermee komt de eindscore op 25-53.

    Op 30 Oktober zullen we Den Dungk ontvangen in de Horstacker, zij staan laatste in de competitie. Het zou leuk zijn als deze wedstrijd het samen spelen en iedereen laten scoren weer centraal staat.