• Basketiers '71 X12 2 - Wildcats X12 2 β›ΉπŸΌπŸ€β›ΉπŸΌβ€β™€οΈ

Zaterdag 1 februari speelde U12 uit in Zevenaar tegen Basketiers. Gezien de resultaten van afgelopen wedstrijden even afwachten hoe de wedstrijd ging verlopen. We speelde vandaag met 12 spelers, volle bezetting. πŸ’ͺ🏼 Tijd om de bankspelers/trainende leden een kans te geven om een wedstrijd mee te spelen en ervaring op te doen βœ…
    We startte na de line up met 24 sec. stilte voor Kobe Bryant, ter ere van respect.

De start van de wedstrijd was al gauw gemaakt. Na de 1e periode stond het 0-8 voor ons. Goede start, snelle passes en goede keuzes in de aanval. Na de 1e periode stond het 4-14. Vrijwel gelijkspel, onze verdediging kon beter, maar mocht de stand niet uitmaken. Er werd sportief gespeeld naar elkaar toe. Het 2e kwart hebben we met goede aanvallen gespeeld. Er werd goed langs de spelers gedribbeld en naar de basket gegaan om te scoren. In de verdediging mocht het scherper en meer tussen man en basket staan. Voordeel van ons was dat we langer waren en fysiek sterker. πŸ’ͺ🏼
    In de rust kwam een speler naar mij toe; 'Rianne, kijk eens naar de stand!' 8-24 voor Wildcats U12. Bizarre stand en puur toeval met beide nummers van de speler. πŸ™‚

Na de rust gingen we er verder tegenaan. We stonden al wel goed voor, maar als doel mocht de verdediging beter. Al was het alleen maar puur voor ons eigen spel. Het was simpel, maar de focus mocht er meer zijn. Na het 3e kwart stond het 10-44. Nette scores gemaakt en het verschil werd groter. Goede en mooie rebounds. De focus kwam meer terug in het spel, dit bracht ons een positief resultaat.
    In het 4e kwart hebben we gelijkspel gespeeld en rustig de wedstrijd uitgespeeld. Het verschil was al wel gemaakt. Dit bracht ons een eindstand van 20-54.
    In twee weken tijd, 2x winst binnengehaald! πŸŽ‰πŸ‘πŸΌPrima teamsport, mooi samenspel waarbij iedereen elkaar ziet. Op de bank was het gezellig, veel teamleden bij elkaar. 🀩