• Beste spelers, trainers, ouders/verzorgers van 18 jaar en ouder,

  Vanaf 6 november laat je je coronatoegangsbewijs en identiteitskaart zien bij binnenkomst in de sporthal. Omdat we niemand de hele dag bij de voordeur kunnen laten staan, komt op de voordeur "alleen toegang met groene QR-code" te staan.

  Wat betreft de trainingen vragen we ouders *bij voorkeur* de kinderen zoveel mogelijk zelfstandig te laten komen. Als dit niet kan, dan vragen we ouders (elk team een ouder) om de controle voor 18+ (publiek) bij de training uit te voeren. Trainers van 18+-teams checken zelf hun spelers, of laten een speler dit regelen.

  Iedereen houdt buiten het veld zoveel mogelijk rekening met 1,5 meter afstand.

  Zolang de huidige maatregelen duren blijft de kantine gesloten.

  Vanaf 13 november mogen wij geen publiek meer ontvangen tijdens wedstrijden en trainingen. Rijouders kunnen, als de tribune gesloten is, op het middelste veld op banken zitten. Zolang zij zitten is een mond-neuskapje niet meer verplicht. Als de tribune toegankelijk is, dan vragen we afstand te houden en niet te roepen.

  Ben je verkouden of ziek, dan blijf je thuis en laat je je testen. Ongeacht hoe oud je bent. Of je gevaccineerd bent of niet.

  Samen krijgen we corona eronder.

   

  Het bestuur van Wildcats.