• De oplettende lezer(tje)s hebben het natuurlijk al opgemerkt: ons 2e mannenteam heeft haar 1e overwinning behaald. En hoe! In een enerverende wedstrijd werd Pluto verslagen, Pluto die tot zaterdag 16 november trots op de 2e plaats stond. Tafelaars waren niet opgekomen, waarom is vooralsnog onduidelijk, maar Rianne en kleindochter Amy uit X1201 waren zo lief om in te vallen. Dank daarvoor. Omdat Maarten van Ras, helemaal uit Veldhoven gekomen, en Jan Worbts in wilden vallen als scheidsrechter, was het mogelijk dat we meer compleet waren dan eerder. Rick, Sam en junior ontbraken, maar 4 man op de bank was een ongekende luxe. Pluto opende de score en liep zelfs uit naar 5 punten voorsprong. Een drietje van, wie anders, Remco, bracht de score op het eind van het 1e kwart op 10 - 12. Halverwege het 2e kwart was er een voorsprongetje voor Wildcats. En dat leidde tot een ruststand van 32 – 30. En nu doorpakken was de teneur in ons team. Waar mogelijk een schepje erbovenop. Toch even niet goed opgelet, een paar turnovers en we stonden weer achter met 34 – 40. Maar dan krijgen Pim, Pim en Peran het op hun heupen en wordt het weer een gelijk opgaande strijd. 42 – 43 bij het begin van het laatste deel. In de zesde minuut kwamen we weer gelijk en dan erop en erover natuurlijk. De gemoederen liepen hoog op aan Wageningse kant en de bemoeienis door de bankzitters leidde tot een technische fout voor de coach. Een unsportsmanlike fault er achteraan, maar al de vrije worpen werden door ons niet benut. Een hectische laatste minuten waarin wij het hoofd beter koel hielden, leidde uiteindelijk tot de overwinning voor ons: 62 – 55. Wat een prestatie, wat een strijd, wat een ontlading.