• Afgelopen zaterdag moesten we weer uit tegen Attacus in Veghel, die staan momenteel stijf onderaan met - punten, maar in de vorige seizoenshelft wonnen we uit maar nipt in de laatste minuut met 42-44.
  We hadden ook maar 8 spelers, Cas en Lex deden dit keer helaas niet mee en Julian en Fenna hadden in de ochtend al gespeeld voor de X12 en hadden dus al een spannende pot in de benen.
  In de eerste periode liepen we eigenlijk vrij simpel uit naar 7-0, waarna pas de eerste score van Attacus volgde.
  Daarna liepen we mede dankzij goed collectief verdedigen en goed overspelen door een aantal goede scores van Sitka, Julian en Ravi-Jah uit naar 16-5.
  Zaken die de afgelopen weken op de training geoefend waren kwamen goed uit de verf, al was het soms even zoeken wie nu wie moest verdedigen, maar wanneer de juiste tegenstander weer gevonden werd stonden we steeds goed in de weg of onderschepte we de passes van tegenstander en konden we in de tegen aanval toeslaan.
  In voorgaande wedstrijden gaven we onze voorsprong nog wel eens weg door een paar missers gevolgd door scores van de tegenstander, meestal viel dan het samenspel dan even weg waardoor de tegenstander dan nog dichterbij kwam en er soms zelf overheen ging.
  Dat scenario bleef nu gelukkig helemaal achterwegen.
  Het geslagen gat van 10 punten bleef steeds goed in takt, zo kwam Attacus wel terug naar 15-23, maar daarna scoorden wij weer drie keer op rij en bouwde we de voorsprong verder uit. Om tenslotte de wedstrijd netjes uit te spelen tot 21-39.
  Door de overwinning staan we nu 3e met een wedstrijd meer dan de nummer 4, Gennep Cougars die we zaterdag 7 maart thuis treffen, hopelijk zijn we dan weer helemaal compleet.