• Even terugkijkend op de wedstrijd van zaterdag 28 september van de Dames. Dit was onze eerste ‘officiële’ thuiswedstrijd. Eerst alles opbouwen met de 24 sec. e.d. en we konden beginnen. We speelden vandaag met 7 Dames.
    De eerste minuten van de wedstrijd ging het gelijk op, het beloofde een pittige wedstrijd te worden. Halverwege het 1e kwart zakten we in en liep de stand uit naar 8-25. Er moest meer snelheid in het spel komen en de kansen pakken die konden.
    Het 2e kwart lieten we zien wat we in huis hadden. De schoten vielen goed, mooie drietjes, rebounds hier en daar en inside aanvallen. Dit was een sterk kwart en wonnen we met 16-13. In de rust was de stand 24-38.
    In de rust even tot rust komen en laatste paar minuten warmlopen.
    Na de rust bleven we hard werken, maar de tegenstander was sterk. We moesten hard blijven werken en goed in de defense blijven staan. Na het 3e kwart stond het 37-59.
    Het laatste kwart ging het gelijk op. Als we zo hele wedstrijd gespeeld hadden, kon het nog wel eens spannend worden. Eindstand 51-76, met winst voor Oirschot. Dit betekende dat het 2e en 4e kwart gelijk op gingen en het 1e en 3e kwart wat zwakker gingen. Het was een leuke wedstrijd, waarbij we veel als team konden leren.