• Zaterdag 5 oktober speelde Heren Onder 16 thuis tegen V.B.V. Op voorhand een spannend pot want een van de twee teams zou de eerste winst van het seizoen binnen gaan halen. Onder 16 heeft de eerste twee wedstrijden laten zien dat ze ehrgeist hebben, dat ze er voor willen werken maar ook dat er nog het nodige verbeterd kan worden. Het is dan ook goed om te zien dat wat de Heren hard trainen en dat in de wedstrijden al met vlagen zichtbaar is.
    Beide teams beginnen vol energie aan de wedstrijd waarbij de Heren moeite hebben om VBV op de break te stoppen. De reguliere verdediging staat al weer beter dan in de voorgaande wedstrijden en dus wordt de aanval van de tegenstander vaker gestopt, worden er breaks gelopen en worden een aantal makkelijkere scores gemaakt. Altijd fijn om met de pauze al meer punten te hebben gescoord dan vorige keer in de hele wedstrijd. Maar V.B.V. doet ook goed mee dus bij de pauze staat het 33-33. In het derde kwart wordt de verdediging opgevoerd en draagt iedereen zijn steentje bij aan de aanval. Duidelijk is dat V.B.V. langzamerhand in foutenlast komt wat begin vierde kwart er voor zorgt dat 2 V.B.V.'ers met 5 fouten naar de bank moeten. Voor Wildcats het startpunt om met een 20-4 eindspurt de overwinning binnen te halen.
    De Heren hebben hard gewerkt, laten zien dat ze stappen maken, spelen met plezier en komend weekend gaan we naar Rhenen!