• Beste basketbalvrienden,

  Het einde van 2021 komt in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Landstede Hammers Kerstclinic! 

  Wij willen ook dit jaar jullie spelers en speelsters uitnodigen voor een geweldige dag vol basketbalplezier. Zouden jullie via de jullie bekende wegen onze clinic willen promoten bij jullie leden? Als er trainer/coaches zijn die tijdens deze dagen met onze staf mee willen draaien kunnen zij zich aanmelden bij jstriker@landstede.nl  We delen onze kennis graag met de trainer/coaches in de regio.

  Hieronder een voorbeeld tekst en het logo die jullie kunnen gebruiken voor op jullie website:

  Landstede Hammers organiseert voor het 11e jaar in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education rondom de feestdagen een jaarlijkse clinic voor basketballers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.  Na de grote belangstelling van de afgelopen jaren zal de Landstede Hammers Kerstclinic wederom op 2 dagen plaatsvinden.

  -             Woensdag 5 januari  van 10:00-15:00 in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.
  -             vrijdag 7 januari van 10:00-15:00 in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.

  De kosten voor deelname aan de clinic zijn € 55,- euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic t-shirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische basketbal dag met de spelers, de coaches, en Victory de mascotte van Landstede Basketbal.

  Aanmelden voor de Landstede Hammers Kerstclinic kan via deze link: www.landstedehammers.nl/kerstclinic

  Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding en het dagprogramma in je mailbox op dat moment is de aanmelding definitief.