• Beste leden,

  Het coronavirus zorgt voor een uitzonderlijke tijd waarin onze gezondheid voorop staat. Wij hopen dan ook dat het allemaal goed gaat met jullie en jullie naasten!

  Op voorspraak van het RIVM en de overheid heeft de NBB besloten de gehele competitie stop te zetten. Ook is n.a.v. de door de overheid opgelegde maatregelen door Wildcats besloten te stoppen met de trainingen.

   


  Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen spelen over de contributie van dit seizoen aangezien jullie in het laatste deel van het seizoen niet hebben kunnen trainen of wedstrijden hebben kunnen spelen. Wij willen hier ook heel serieus naar kijken maar hebben dan wel een volledig plaatje nodig. Wat doet de gemeente met de huur? Wat doet de NBB met de afdrachten? Zijn er nog andere kosten die we (gedeeltelijk) zouden kunnen terugkrijgen? Maar we kijken ook naar de eventueel gemiste opbrengsten. Dan moet je denken aan bijv. de kantine opbrengsten.

  Het bestuur heeft daarom besloten te wachten tot het begin van het volgend seizoen om de balans op te maken en wil dan met een antwoord komen op de vraag ‘wat te doen met de contributie’.

  Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd één van ons benaderen.

  Een gezonde en sportieve groet,

  De penningmeester