•  
   

  Pre-Sale registratie 3x3 World Tour Amsterdam geopend!

   

  De FIBA 3x3 World Tour Masters komt opnieuw naar Nederland! Op 6 en 7 oktober organiseert 3X3 Unites de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in het iconische Gashouder in Amsterdam.

   

  Door je aan te melden voor de pre-sale registratie krijg jij twee dagen eerder toegang tot de kaartverkoop én ontvang je een early-bird tarief. Meld je dus snel aan!

   

   

  Dit jaar vindt de 12e editie van de FIBA 3x3 World Tour plaats. De World Tour bestaat uit 16 evenementen, die begint in Japan met de Utsunomiya Opener op 29 en 30 april en eindigt met de World Tour Finals op 9 en 10 december. Deze evenementen vinden plaats in verschillende steden wereldwijd en Amsterdam heeft de eer om één van deze steden te zijn! Alle landen strijden voor Olympische kwalificatie naar Parijs 2024 en deze World Tour is hier belangrijk in.

   

   

   

  VIP arrangement en Hospitality

  We bieden voor zowel particulieren als bedrijven unieke VIP-arrangementen inclusief hospitality aan. Geef dit als voorkeur bij deze Pre-Sale registratie aan en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om een aanbod op maat samen te stellen.

  Nog groter, nog beter!

  De FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters wordt het grootste 3x3 World Tour event van 2023. Op een unieke locatie in Amsterdam zal de wereldtop in 3x3 basketball het tegen elkaar opnemen. Naast 3x3 basketbal van het allerhoogste niveau zal de bezoeker een fantastisch entertainment programma voorgeschoteld krijgen dat passend is bij een locatie zoals de Gashouder.