• Sponsorkliks

  Vaak horen wij dat men de SponsorKliks-pagina regelmatig vergeet als men online gaat bestellen.

  Één van de meest effectieve methoden om je vereniging niet te vergeten is het installeren van de zogenaamde "SponsorKliks extensie".

  Binnen enkele seconden plaats je de webwinkels waar jij het meest bestelt in je internetbrowser. Zo hoef je nooit meer eerst naar de SponsorKliks-pagina van jouw club!

  Bekijk de video en installeer daarna de extensie:
  Waar dient de Chrome browser-extensie voor?

  Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

  Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.

  Dit zal ervoor zorgen dat Wildcats meer inkomsten zal genereren.

  De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
  En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

  Hoe werkt de extensie?
  Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Wildcats dient te gaan.

  Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Wildcats gehonoreerd worden.

  Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
  Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

  Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

  Succes met installeren van de SponsorKliks extensie en geef de sponsorinkomsten van jouw vereniging gelijk een BOOST