• Zaterdag 23 november stond ons 2e mannenteam een zware wedstrijd te wachten: de trotse koploper Batouwe. Maar vorige week #2 aan onze zegekar gebonden, dus vol goede moed naar Bemmel, naar de sporthal met de uitstraling van een veilinghal en die rare vloer. Geen Jan jr., Rick, Wilco, Jeremy en Steven, maar compleet zijn we nog niet geweest dit seizoen. Jan sr. viel bij de warming-up ook al uit, dus met 7 man de strijd aangegaan. En wat voor een strijd! Met een enorme overgave werd de verdediging dicht gehouden. Goed aanvalsspel van ons en we hebben de stand van 17 – 12 op het bord staan na de eerste 10 minuten. Peptalk: vorige week ook zo’n achterstand goedgemaakt, dus waarom nu niet? En binnen no time stond het 19 – 19. We hebben zelfs 1 punt voorgestaan en bij de rust was het 30 – 27, voorwaar niet slecht tegen deze tegenstander. Na de pauze werden versterkingen uit het hogere team erbij gehaald en liep Batouwe uit tot maximaal 9 punten. Maar wij zijn Wildcats MSE02 en richten ons elke keer weer op. Feniks zou jaloers geweest zijn. En jawel, 48 – 44 na de derde periode. Goed teruggekomen dus. In het laatste deel van de wedstrijd moest de coach van Batouwe weer een beroep doen op de spelers van het hogere team, want het zat in de defense potdicht. Maar ja, 7 tegen 11, de vermoeidheid begon zijn tol te eisen wat af en toe tot balverlies leidde en de precisie van onze schoten negatief beïnvloedde. Nog een ultieme poging met wat driepunters in de laatste anderhalve minuut. Helaas troffen die geen doel en was de eindstand 65 – 57. Een geweldige pot gespeeld waarop we trots kunnen zijn.