• Op donderdagavond 9 november om 19:30 spelen de Orange Lions Vrouwen hun eerste interland in het kader van EK-kwalificatie onder leiding van kersverse bondscoach Vincent van Sliedregt. Deze belangrijke wedstrijd tegen Oostenrijk zal plaatsvinden in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Om van deze sporthal een sfeervolle en uitverkochte thuisbasis te maken, willen wij zoveel mogelijk basketballiefhebbers informeren en aantrekken om naar de wedstrijd te komen kijken.   

  Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig! Wij willen jullie vragen om via jullie sociale media en andere clubkanalen zoals mails/groepsapps aandacht te schenken aan deze wedstrijd.  

  In de bijlage hebben wij een speciale (social) media post toegevoegd die jullie kunnen plaatsen op jullie feed. Om te kunnen volgen hoe effectief deze campagne is, hebben wij speciale kliklinks gemaakt naar de ticketshop die op Facebook & Instagram kunnen worden toegevoegd aan het bericht of de Bio van jullie account.  

  1. Facebook: https://bit.ly/OrangeLionsV2023 
  2. Instagram (Bio): https://bit.ly/TicketsOrangeLionsVrouwen2023 

  Een voorbeeld van de berichttekst zou kunnen zijn: 

  BRUL MET DE ORANGE LIONS IN EIGEN HUIS! (Leeuw Emoji?) 

   

  De Orange Lions dames nemen het, onder leiding van de nieuwe bondscoach Vincent van Sliedregt, op tegen Oostenrijk met als doel EK-kwalificatie! Bestel nu jouw tickets via de link / link in onze bio en help de dames aan een belangrijke overwinning richting Eurobasket 2025! (Emoji?) 

  Link: https://bit.ly/OrangeLionsV2023 

   Samen zorgen we zo voor een mooie sfeer tijdens deze wedstrijd.