• Vandaag moesten we tegen Gennep Cougars, ook zij waren nog ongeslagen en een kleine analyse van hun eerdere wedstrijden leerde ons dat we vooral 1 speler in de gaten moesten houden, die nagenoeg alle scores voor zijn rekening nam.
  Omdat Gennep maar 7 spelers had, zou deze speler dus veel spelen en was het zaak dat hij in iedere periode goed verdedigd zou worden en dat we zelf zo snel mogelijk een gat moesten proberen te slaan.
  In de eerste periode ging alles nog volgens plan, Robin verdedigde erg goed en we sloegen een gat, eindstand 10-2. Het spel ging daarna over en weer en overal waar de bal was, was ook de 'ster'speler van Gennep.
  Dat schepte wat verwarring en veel balverlies in de tweede periode. Gennep kwam dichterbij 11-6.
  In de derde periode scoorde we om en om, maar wij gelukkig net wat vaker en aan het einde van de eerste helft stond het 26-14.
  Aan het begin van de tweede helft werd het wat feller en werden er vooral door Gennep veel persoonlijke fouten gemaakt. Het gat van ongeveer 10 a 12 punten bleef gelukkig wel in takt.
  We verdedigde goed maar verzuimde om zelf ook genoeg te scoren om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Dat gebeurde uiteindelijk wel in de laatste periode, waarin de topscorer van Gennep met 5 fouten naar de kant moest en de weerstand van Gennep definitief gebroken was.

  Eindstand 41-29