• 🏆🥇
   
  Een jaar geleden ben ik met U12-1 en U12-2 kampioen geworden. Dit leek mij een goede uitdaging om een leeftijdsklasse omhoog te gaan. Samen met Dennis, als assistent, hebben we U14-1 training gegeven en gecoacht het afgelopen seizoen. 
  Het was een nieuwe samenstelling met combi van 2 teams, maar ik had er vertrouwen in dat het goed kwam. 
   
  Een pittige 1e helft, maar met veel doorzettingsvermogen, een goede samenwerking, inzet van iedereen, serieusheid, positiviteit en ‘koppies omhoog als t tegen zit’ bereik je uiteindelijk; hard werken wordt beloond. 💪🏼 Een goede 2e helft. En doordat een VR team op de 1e plaats stond, schoven wij automatisch van 2e naar de 1e plaats en werden we kampioen! 🍀🏆😁
  Veel geleerd dit afgelopen seizoen, consequent zijn en plezier hebben stond op nummer 1. En zelfs m’n 1e technische fout binnen gekregen als Coach. Met veel tijd, energie, veel bereikt met een goed resultaat. Niet gedacht om kampioen te worden, maar ik ben zeker een trotse Trainster/Coach! Zeker verdiend allemaal!! En wat mooi om te zien dat het gehele team een duidelijke groei heeft gemaakt. 🤩 Dit kon je de laatste wedstrijden duidelijk terug zien op het veld en in de uitslagen. Erg knap! 😁
   
  Via deze weg wil ik alle ouders (nogmaals) bedanken voor de inzet binnen de club en het team. Bedankt voor het vertrouwen, betrokkenheid, communicatie, inzet en hulp! 
  Het was leuk om te zien dat er gedurende de het seizoen veel support aanwezig was tijdens de wedstrijden. 💪🏼
  En afgelopen zaterdag tijdens de lunch (teamuitje) & de kampioenswedstrijd veel support aanwezig was van iedereen. De tribune zat vol 🙏🏼 Dank hiervoor! 
   
  Rianne Houterman 
  Trainster/Coach U14-1