• Wedstrijden

  Zoals eerder gecommuniceerd moeten vanaf seizoen 2022-2023 alle competitie spelende leden onder de 24 jaar en ouder dan 14 jaar in het bezit zijn van een spelregelbewijs.

  Hiermee zet de NBB de volgende stap naar een veiliger en positiever sportklimaat. Een speler die het spelregelbewijs dient te halen, ontvangt een mail vanuit FlowSparks. De mail wordt automatisch verstuurd.

  In de ontvangen mail kan het lid een account aanmaken. Met dit account krijgt de speler toegang tot FlowSparks. Wanneer een lid later nogmaals wil inloggen in FlowSparks kan dat via deze link

  Spelers die de mail niet meer kunnen vinden, spelers die jonger zijn dan 13 jaar of niet spelende leden (zoals ouders van leden) kunnen zich aanmelden via Sportlink. Volg hiervoor de volgende stappen:

  Vul het volgende in:

  Afdeling: NBB Afdeling Landelijk
  Type: Opleidingen en inschrijvingen
  Categorie: FlowSparks
  Subcategorie: Spelregelbewijs

  Klik op het groene hokje en vervolgens op aanmelden.
  Vul de gegevens in.

  De volgende ochtend ontvang je de mail vanuit FlowSparks.
  Daarnaast moeten competitiespelende leden vanaf 15 jaar een scheidsrechterscursus volgen welke regelmatig door Wildcats (mede)georganiseerd wordt. Dit zoals in het Huishoudelijk Reglement in artikel 5C staat beschreven.

   

 • Programma

  Geen informatie

 • Toernooien Kalender 2021/2022

  Wildcats wordt regelmatig uitgenodigd voor een toernooi bij een andere vereniging. Voorheen gingen deze uitnodigingen naar de trainers/coaches of teammanagers van de diverse teams. Nu is besloten om alle uitnodigen ook op de website te vermelden, want wellicht vind je wel via andere teams wel een volledig team voor een toernooi. Vanuit Wildcats is er een budget beschikbaar om aan een toernooi te kunnen deelnemen.

 • dec

  27

  AKROS Youth Tournament

  Het toernooi zal worden georganiseerd voor de volgende leeftijdscategorieën: Maandagochtend 27 december MU16 en VU16 Maandagmiddag 27 december MU18 Dinsdagochtend 28 december XU12 Dinsdagmiddag 28 december XU14 Het gaat hierbij om teams uit de D-Klasse.

  jan

  05